Moteblogger for norske menn

by Tavares Jacobi

Å vite hvordan man skal kle seg for å se ut som noen som følger med i tiden er ikke så veldig lett dersom man ikke følger med på hva de innflytelsesrike stemmene i samtiden har å si om saken. Sånn sett skiller ikke mote seg ut fra andre former for samtidsbevegelse som musikk og kultur.2412475-blog

Finn din personlige stil

Det er faktisk ikke så mye som skal til for at man oppfattes som en person som følger motebildet i tiden – men man bør uansett være påpasselig med å finne sin egen stil. Det å kun bruke de mest strikte siste skrik antrekkene kan fort føre til at man blir sett på som litt fantasiløs uten eget preg. Man bør altså passe på å bruke noe som man kan definere som sin egen stil innenfor rammen av motebildet. På The Cris Course kan man finne litt om alt, med fokus på tilbehør.

Fokus på tilbehør

En veldig god måte å vise sin egen stil på er å ha fokus på tilbehør. Tilbehør er en viktig måte for menn å uttrykke identitet i ellers uniforme jobbantrekk. Enkle grep som et nytt slips fra Neckwear kan blåse nytt liv i et vanlig dronekostyme. Så gjelder det bare å finne det som passer din individuelle stil.Det har kommet mange nye nettsider som er til for motebevisste norske menn. Å følge med på disse kan være en veldig god veileder til hvordan man skal kle seg etter sesongenes moter. På Norske Gentlemen kan du finne massvis av artikler om hvordan man bygger opp akkurat sin stil, og det er jo det mote tross alt handler om. På Side3-bloggen Storm Pedersen kan man finne massevis av visuell inspirasjon til stilen sammen med hvilke plagg det er snakk om. Her kan man enkelt finne noe som passer inn i sin stil.