Bedriftsblogger

by Tavares Jacobi

Bedriftsblogger er en fin måte for et foretak å holde kontakt med kundene. Slike blogger kan skrives av de ansatte i foretaket, eller store foretak kan leie inn egne eksperter som skriver bloggene. Hvis du er fast kunde hos et foretak, kan du sjekke om de har en blogg.blogging-blog_282535433

Hva finner du i en bedriftsblogg?

De fleste bedriftsblogger forteller om nyheter og tilbud fra den aktuelle bedriften, men noen av bloggene kan også være mer personlige, og presentere foretaket og de ansatte. Målet med en blogg kan være å selge flere produkter, mens andre foretak først og fremst bruker bloggen til å skape tillit og nærhet mellom seg og kundene.

Tips og informasjon

Mange av dagens blogger inneholder gode tips, og dette er en trend som mange foretak har kastet seg over. Her kan de komme med eksempler på hvordan man kan bruke foretakets produkter. Hvis foretaket selger planter, kan de for eksempel ha hagetips. Ønsker du å dekorere leiligheten, er det ingenting som er bedre enn bilder. Dette er et tidløst triks, som aldri kan slå feil – og noe av grunnen til dette er at bilder kommer i alle mulige fasonger og størrelser.

Gode og dårlige blogger

Noen foretak skriver kjedelige blogger som ingen orker å lese, mens andre har veldig gode blogger som er skrevet på en lettlest og interessant måte. Dersom bloggen skal være effektiv, må den være godt skrevet, og det er nettopp derfor noen foretak leier inn folk til å skrive bloggene. Hvis bloggen er kjedelig, er det ingen som kommer tilbake for å lese nye innlegg, men hvis innleggene er godt skrevet, og i tillegg inneholder nyttige tips og råd, kommer leserne tilbake gang på gang for å få med seg de nyeste innleggene.