Måter å skille seg ut i mengden på nett

by Tavares Jacobi

Hver dag er det omkring 2,5 milliarder mennesker som logger på Internett. Hvis du er ute etter å bygge opp virksomheten din, eller utvide den til en online bedrift, har du derfor en stor jobb foran deg, men lykkes du med å skille deg ut, venter uante inntekter. Produktet ditt er unikt og nå skal du få verden til å velge akkurat ditt!branding

Bygg troverdighet!

Når du bygger opp din virksomhet, må du selvfølgelig fortelle om deg selv og hva som er så spesielt med ditt produkt. Her går mange i fellen ved at de overdriver både om seg selv og produktet. Noen overdriver så mye at det hele virker for godt til å være sant (som det også er noen ganger), slik at de mister troverdighet. Selv om fristelsen er stor, hold innholdet ditt nøkternt og vis til fakta. Selvfølgelig skal du presentere produktet ditt som et bra alternativ på markedet, men la deretter fakta snakke for seg.

Bruk tid på innholdet

Et design som står i stil med ditt produkt er selvfølgelig viktig. Et godt eksempel på dette er nettsiden til Plantinavia, som legger vekt på enkelhet som bilder og et godt innhold som står i stil med produktet. Og når vi snakker om innhold, bør også du bruke god tid på dette, for igjen som nevnt over, det er troverdigheten din som selger som får kundene til å komme tilbake.

Tro på deg selv

Å bygge opp en ny bedrift, en ny merkevare, på nettet er ikke enkelt, men har du tro på deg selv og din strategi, vil du til slutt lykkes. Ikke lag en blåkopi av andre foretak, men forsøk å skille deg ut på det som er din stil og det du selv tror på.