De største mannlige bloggerne i Norge

Chris Skoug er en av relativt få norske menn som blogger om mote. Han startet sin egen blogg, ettersom han ikke fant en moteblogg han likte. Chris skriver på engelsk i bloggen The Chris Course, men han er norsk, og skriver om mote som passer for vanlige norske menn.

Pappahjerte er en blogg for fedre, skrevet av en mann. Her får man både gode tips og morsomme historier. Bloggen er godt skrevet, og tar opp mange tema. Hvis man enda ikke har barn, passer kanskje Singel manns blogg litt bedre. Den handler selvsagt om livet til en singel mann.

Steinar J. Olsen er grunnleggeren av Stormberg, og en av bloggerne som skriver stormbergbloggen. Det er litt reklame i bloggen, men den inneholder også mange interessante artikler og tips.

Dessverre er det fortsatt relativt få menn som blogger, i hvert fall i forhold til antall kvinnelige bloggere. Men dersom man vil finne blogger som passer for menn, kan man gå inn på hjemmesiden til en bloggportal. Der har man som regel muligheten til å søke i bloggene etter tema. Mannlige bloggere har foreløpig ikke like mange lesere som kvinnelige bloggere, men kanskje dette endrer seg med tiden.